Bedste kursus i søgemaskineoptimering?

Hvem afholder danmarks bedste kursus i søgemaskineoptimering? Hjælp andre kommende kursister ved at anbefale en dygtig foredragsholder du har oplevet, og få desuden inspiration til at finde det næste SEO kursus du selv skal på.

Det er blevet meget populært at deltage i kurser om søgemaskineoptimering, bl.a. for at blive bedre til at lave SEO på sin egen hjemmeside eller være godt stillet overfor et kommende valg af SEO-leverandør. Men hvem afholder egentligt kurser i søgemaskineoptimering – og hvem er bedst? Jeg har brug for at høre din mening til dette – så smid en kommentar hvis du kan anbefale en person eller et firma, der underviser i søgemaskineoptimering.

Anbefal kurser i søgemaskineoptimering

 • Navn på person/SEO firma du anbefaler?
 • Hvorfor var SEO kurset godt?
 • Pris – dyrt/billigt?
 • Varighed?
 • Niveau – begynder/øvet/ekspert?

Til SEO foredragsholdere: Hvis du selv afholder kurser i søgemaskineoptimering, er du meget velkommen til at gøre opmærksom på dit SEO kursus i en kommentar (skriv gerne lidt om kurset og dig selv udfra ovenstående punkter).

8 thoughts on “Bedste kursus i søgemaskineoptimering?

 1. Pingback: www.anyhed.dk
 2. Jeg ved godt at du spørger efter kurser, men jeg ville nu hellere anbefale at man køber sig en bog eller to. Jeg tror at de penge vil være givet bedre ud. Men det er selvfølgeligt forskelligt hvordan vi lærer bedst.

  Mikael

 3. Jeg holder selv kurer og foredrag i online marketing. Blandt andet har jeg undervist på IBC, som har den eneste uddannelse, hvor SEO er på skemaet. Derudover har jeg afholdet en række foredrag landet over, for Erhversråd, Netværksgrupper, marketing afdelinger osv.

  Jeg har også haft æren af at opleve nogle af mine kollegaer, med både foredrag og kursus.

  Strategen / Karsten Nygaard
  God foredragsholder og underviser i bl.a. SEO og Adwords.
  http://www.strategen.dk

  Concept I / Thomas Rosenstand
  God og inspirende foredragsholder og forfatter
  http://www.concept-i.dk

 4. Jeg har oplevet et dagskursus i SEO v/Thomas Rosenstand. Det var hos en erfa gruppe i indkøbsforeningen DIAS Danmark. Inden Thomas’ kursus havde jeg ikke haft meget med SEO at gøre, men han fik understreget relevansen af det.
  Siden har jeg været på Web Marketing Manager kurset på IBC i Kolding, og der underviste bl.a. Karsten fra Strategen.dk. Det var også en herlig oplevelse, og kan kun anbefale dem begge.

 5. Hej Jesper

  Der er rendt meget vand under broen, siden jeg skrev dette indlæg.

  Karsten er en rigtig dygtig underviser – jeg ved det især, fordi jeg nu også selv underviser på IBC 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *