Gratis SEO med garanti for topplacering

Vil du ganske gratis have topplaceringer på søgeord dine kunder bruger? Helt gratis og med garanti ! Ja så vil jeg anbefale dig at pudse brillerne og læse med her:   
Jeg har før blogget om jagten på de bedste søgeord, og det er egentlig det hele dette indlæg handler om. For en god platform, mange links, unik tekst og alt det andet, er jo ikke noget værd, hvis dine kunder søger på andre ord end dem du er synlig på?! Hele området med valg af søgeord, synes jeg er utroligt spændende, og der er flere sider af denne sag. 
At finde søgeord dine kunder bruger er ikke svært, men ofte har dine konkurrenter også fundet disse ord, og du vil derfor opleve konkurrence om de gode placeringer. 
Den helt store mulighed og udfordring er derfor, at finde søgeord og søgefraser dine kunder bruger, men ingen af dine konkurrenter har tænkt på. Og hvis du sidder og er lidt tvivlende ved tanken, vil jeg gerne understrege, at det absolut kan lade sig gøre!  

Hvordan gør man så??

Det jeg har de allerbedste erfaringer med, er at kigge i min statistik, oftes nederst i rækken over søgeord jeg er blevet fundet på. Dér falder jeg nogle gange over søgefraser jeg aldrig selv ville kunne forestille mig, og ved en tilfældig er jeg dog alligevel blevet fundet af et par brugere på søgemaskinerne. Jeg søger de mest overraskende gode og potentiele fraser igennem på Google, og i ny og næ finder jeg så en frase der absolut ikke er konkurrence på. Hvad gør jeg så? Jeg optimerer selvfølgelig pågældende ord, og det sker ofte at det ender med at blive en usædvanlig god forretning.

Du kan også:

  • spørge dine kunder direkte om hvilke ord, de bruger på søgemaskinerne, når de skal finde de produkter, du sælger.

  • oprette en midlertidig Google Adwords kampagne og gå søgeordsstatistikken igennem.

Uden tekniske indgreb eller penge op af lommen, har vi altså fået gode placeringer på søgemaskinerne, og sikkert også et par nye kunder. Sådan, gratis SEO med garanti for topplacering.

2 thoughts on “Gratis SEO med garanti for topplacering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *