Mange mennesker er interesserede i at blive mere synlig på Internettet, så de kan markedsføre deres produkter og services til så mange potentielle kunder som muligt. Logisk? Ja, det skulle jeg da mene. Men hvad mange ikke opfatter som logisk er, at man skal opdatere sin hjemmeside.

Det er faktisk utroligt vigtigt, at man opdaterer sin hjemmeside – for husk nu at søgemaskinernes vigtigste formål er at finde det, der er relevant. Og det afgørende i den forbindelse er, at det, der er relevant i dag, ikke nødvendigvis er relevant om 2 år eksempelvis. Derfor er det vigtigt, at du opdaterer. Søgemaskinerne kan se, at du ofte tilføjer nyt materiale på dit site, og de vil derfor oftere og oftere besøge dig. Dette kan være en stor fordel, når konkurrenten og dig lancerer det samme nye produkt, som I begge sælger gennem nethandel. Dit site får oftere besøg af søgemaskinerne, fordi du oftere opdaterer og derfor indekseres det nye produkt på dit site meget hurtigere end hos konkurrenten.
Hjemmesiden skal afspejle virksomheden

En god tommelfingerregel er, at det, der foregår i virksomheden, skal ud på hjemmesiden. Så hvis oplysninger på din hjemmeside er forældede, er det nok på tide at opdatere.
Får virksomheden en ny ansat, et nyt produkt eller andre lokaler – så få det ud på hjemmesiden! Det er god service for kunderne, søgemaskinerne vil oftere besøge jeres site og I vil desuden forbedre jeres placeringer.