Hvor vigtige er SEOers egne placeringer i SERPS?

Det er en ting der bliver talt om i ny og næ – vigtigheden af profesionelle SEOers egne placeringer i søgemaskinerns index. Hvad mener du? At en “ægte” SEOer bør være synlig på relevante søgeord som SEO eller søgemaskineoptimering? Eller er det helt forståeligt at de er usynlige bare referencerne er iorden? Andet?

11 thoughts on “Hvor vigtige er SEOers egne placeringer i SERPS?

 1. Problemet er ofte at man ikke har tid til at koncentrerer sig om ens egen hjemmeside og den derfor for lov til at forfalde 🙂 men af ren nysgeringhed prøvede jeg med “søgemaskineoptimering” og jeg må indrømme at det var meget nemmere ind jeg havde forventet at komme på forsiden (ca. 2 timers arbejde fordelt over 3 måneder + den juice siden havde i forvejen selvfølgelig)

  Om det er vigtig – tjoe – det er jo et meget godt salgs argument 🙂

 2. Ja, jeg ved hvad du mener – og der er stadig kun 24 timer i døgnet. Det at ranke på disse brancheord, betyder klart mere for nogle SEOer end andre – dog tror jeg ikke at vi kan finde en SEOer der ikke ærligt vil sige at han/hun gerne ville ranke godt på nogle af de mere prominente keywords…

  Jeg har tænkt nøjagtigt det samme mht. søgeordet søgemaskineoptimering, dog har jeg brugt langt mere end 2 timer fordelt over 3 mdr 😉

 3. Ja, det var det, og det betyder jo selvfølgelig en hel del… Du lå da også rimlig godt på “SEO“, på et tidspunkt ikk´? – hvad er der sket dér?

 4. Der er prestige i at ranke godt på SEO og søgemaskineoptimering, men det er ikke et must. referencer er helt klart vigtigere.

  Og jeg indrømmer da også at jeg gerne vil ranke på de ord, jeg er bare ikke villig til at bruge ret meget krudt på det. 🙂

 5. P.S. Det er min teori at dem der søger på SEO og søgemaskineoptimering er folk der gerne selv vil lære noget om det, og ikke så meget potetielle kunder der vil betale for at få det udført?

 6. Hej Bachmann

  Gode referencer er helt sikkert det vigtigste – men derudover, at ranke godt på SEO osv. er selvfølgelig bare endnu bedre.

  Jeg tror at størstedelen af søgningerne på søgemaskineoptimering og SEO, dels er SEOer selv der vil tjekke deres nuværende placering + folk der ønsker at lære noget, som du selv påpeger.

 7. Jeg har brugt mange kræfter på at blive fundet på ordet søgemaskineoptimering – og jeg har fået nogen pænt store kunder på det – så det har været anstrengelserne værd.

  De sidste 6 måneder har jeg forsømt det – med det resultat at jeg lynhurtigt glider ned midt på side 1 – men det er vel det man siger om skomagerens egne børn – de har huller i skoene 🙂

 8. Ja sådan er det jo – det sker når man har mange bolde i luften. Når man oplever succes med det man laver, kommer der også forpligtelser og opgaver, der selvfølgelig er vigtigst 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *