Jeg har tidligere lovet, at jeg vil komme med en kort status i ny og næ, om hvordan det går med livet som selvstændig i min virksomhed OnlinePartners. Da jeg om en lille uges tid runder mine første 6 mdr. med eget firma, tænkte jeg at i dag kunne være et passende tidspunkt at skrive lidt om det.

Jeg gik selvstændig d.1/10 2010 og det har uden tvivl været en spændende, inspirerende og mest af alt lærende periode for mig. Jeg har lært en helt masse nyt om hvordan en virksomhed fungerer og hvilke regler der er gældende, hvad der med fordel skal bruges penge på – og hvad der ikke behøver bruges penge på.

Der er en masse ting man umiddelbart ikke kan lære så meget om på skolebænken eller som ansat i virksomhed – og det er især de ting, jeg har fået styr på.

En meget vigtig ting jeg har lært, er at vogte over min tid. Ikke alle møder, netværk og events er lige relevante, og jeg har derfor nøje udvalgt de ting, jeg deltager i. Der afholdes utroligt mange spændende arrangementer osv., men skal man deltage i dem alle, er der ingen tid tilbage til kunderne.

Jeg synes, at det går fint med selve forretningen. Jeg har fået en god base af interessante SEO-kunder, som jeg plejer løbende.

Dette var blot en kort status, og det var derfor alt for nu. Kort sagt: Det går ganske godt med mit liv som selvstændig, og skulle du have spørgsmål eller andet er du velkommen til smide en kommentar.

Tak fordi du læste med – og god weekend 😉

Rune Hansen