Danskerne bruger Internettet mest

Internettet er en helt normal del af vores hverdag i Danmark og i resten af EU, men danskernes brug af nettet markerer sig særligt, og vi indtager adskillige førstepladser  i statistikker fra dst.dk. Statistikkerne viser at danske internetbrugere virkelig gør nettet til deres eget, bl.a. i form af egne webshop, blogs og salgsannoncer.
For os der har en interesse i søgemaskineoptimering, er talene om brug af søgemaskiner særligt aktuelle. Det fremgår at gennemsnitligt 58% af borgerne i EU, mellem 16 og 74 år, bruger søgemaskiner – kontra 80% i Danmark. Et andet spændende punkt er salg af varer: 11% af EU-gennemsnittet bruger Internettet til salg af varer – kontra 23% i Danmark.
Borgernes brug af Internettet i Danmark og EU. 2007
internet-seo_21.bmp

E-handel er et velkendt fænomen i Danmark, og vi danskere handlede sidste år for 22 milliarder kroner på Internettet. Der er en voldsom vækst på dette område, og statistikker viser at også her, er Danmark i front på mange områder. Gennemsnitligt modtog 14% af virksomhederne i EU ordrer via Internettet i 2006 – kontra 33% i Danmark. 58% af de danske virksomheder købte over Internettet – kontra EU-gennemsnittet på 40%.

Virksomheders køb og salg via Internettet. 2006
graf_virksomheders_ehandel.bmp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *