Jeg besøger dagligt forskellige forums, blogs og andre online tjenster, som opfordrer til debat og dialog. I dette indlæg vil jeg fremhæve et par personer, som jeg mener gør en ekstra indsats for at hjælpe og dele den viden de har. Der er ikke nødvendigvis kun tale om eksperter og fagfolk, men personer der deler sin specialviden med alle, uden særligt at tænke på egen vinding, og uden at være nedladende. Det er god stil! Se mine favoriter her, og kom gerne selv med personer du vil fremhæve for god stil online (skriv gerne hvorfor).
Jesper Jørgensen
Jesper kører den gode stil på bl.a. Amino.dk, hvor han svarer på mange spørgsmål vedrørende online marketing. Jespers svar er altid faglige, præcise og i en god tone. God stil Jesper!

Grosen Friis
Grosen er en dygtig jyde, der besvarer alle former for SEO-spørgsmål med en enorm tålmodighed og venlighed. Jeg har set flere give op i diverse tråde, hvorefter Grosen skriver et milimeterpræcist indlæg, som besvarer alle spørgsmål i pågældende situation. God stil Grosen!

Frank Hellerup Madsen
Frank har en meget bred online-viden, som han gerne deler ud af til dem han kan hjælpe. Han har besvaret utallige spørgsmål på Amino indenfor søgemaskineoptimering, Google Adwords, hosting, WordPress, salg og meget mere. God stil Frank!

Hvad mener du om Jesper, Grosen og Frank, og har du selv nogle du vil fremhæve?