Godt nytår

Så lakker året 2008 mod enden, og her kommer årets sidste indlæg.

År 2008 har budt på mange spændende ting og en sag, der fik stor opmærksomhed, var sagen om IT-factory og Stein Bagger. Sagen var interessant for alle, men især marketing- og onlinefolk fik noget at debattere, da det kom frem at Stein Bagger havde brugt søgemaskineoptimering til at fjerne dårlig omtale i søgeresultaterne. Mit bud er, at mange danske virksomheder slet ikke vidste, at online reputation management fandtes, og de har derfor først fået øjnene op for det nu, hvilket i sidste ende vil give flere lignende opgaver til de SEOer, der tilbyder det.

Personligt har 2008 budt mit netværk en masse nye og spændende kontakter indenfor bl.a. usability, konverteringsoptimering, webdesign, e-handel og ikke mindst SEO/SEM. Det er rart at samarbejde med nogle af de dygtigste folk, og det hjælper også mig med hele tiden lære nye ting og udvikle mig.
I efteråret startede jeg på kurset Web Marketing Manager på IBC i Kolding, hvor jeg i øvrigt også er igang med at tage en Akademimerkonom i marketing. Flere undervisere og elever fra Web Marketing Manager har spurgt mig: “Hvorfor er du her egentlig? Du ved jo det hele i forvejen“, hvilket desværre ikke er helt rigtigt 🙂 Det var vel primært nysgerrighed og networking, der gjorde, at jeg meldte mig til kurset, men det skal siges, at jeg absolut har lært mange nye ting – især indenfor usability og konverteringsoptimering.

Til slut vil jeg ønske dig et godt nytår og sige tak, fordi du læste med. Hvis du har et nytårsfortsæt, er du velkommen til at smide en kommentar (det forpligter jo lidt mere, når man skriver det).

Mange hilsner,

Rune Hansen

3 thoughts on “Godt nytår

  1. Pingback: www.anyhed.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *