Gratis linkbuilding

Så er det igen blevet tid til en konkurrence om gratis reklame, og denne gang er det i form af 2 timers gratis linkbuilding. Jeg trækker lod om vinderen ved minimum 100 deltagere, og man deltager ved at smide en kommentar med oplysningerne: firmanavn, kontaktperson, e-mail, hjemmeside og evt. det vigtigste søgeord.

Vinderen af lodtrækningen offentligtgøres her på sitet i et LIVE blogindlæg, og kontaktes desuden direkte af mig.

Mange hilsner,

Rune Hansen

UPDATE d.7/3 2009: DER ER FUNDET EN VINDER AF LINKBUILDINGKONKURRENCEN!!!

84 thoughts on “Gratis linkbuilding

 1. Pingback: www.anyhed.dk
 2. Pingback: Rune Hansen
 3. Hej Rune

  Det er altid godt med en præmie, som man aldrig kan få nok af. Men mon ikke du ender som den største vinder i sidste ende 🙂

  Men vi er klar
  De bedste hilsner
  Dennis Kjærgaard

  Billigepokaler.dk
  Dennis Kjærgaard
  Pokaler
  dennis-a-billigepokaler.dk
  http://www.billigepokaler.dk

 4. Dennis@: Jeg følger altid tankegangen om at give, og derved få noget tilbage. Men vinderen af linkbuilding-konkurrencen ender helt sikkert som den største vinder 🙂

  Jacob@: Det afhænger af branchen, men uanset hvad, kan jeg nå en del på 2 timer.

  Anders@: Ja, det er fint. Du må evt. gerne oplyse det søgeord du ønsker at blive mere synlig på. (det er ikke et krav at oplyse det)

 5. Martin René Mortensen@: Timepriser og referencer finder du ikke noget af her. Dette er bare en privat blog, som jeg ikke bruger i forbindelse med mit arbejde. Søg lidt på Google, så skal du nok finde nogle dygtige SEO kandidater incl. referencer 🙂

 6. Hej Rune

  Jeg har selv arbejdet lidt med linkbuilding, men jeg kunne da helt klart godt bruge et ekstra indspark fra en prof på området. Så jeg vil også gerne melde mig til din konkurrence.
  Søgeord: Arkitekt

  Med Venlig hilsen
  Flemming Bundgaard
  Byggerådgiveren ApS

 7. Hvor bliver links placeret? Vi er allerede mange steder, så hvis det er de samme steder er det jo spildt arbejde…

  Er det danske eller udenlandske linkkataloger?

  Er det dig der tilmelder eller er det en inder?

  Hvormange links tror du at det drejer sig om?

  Mvh
  Jesper

 8. Jesper@: Min linkbuilding og antallet af links, afhænger af den enkelte hjemmeside. Der er hovedsagligt tale om links fra danske linkkataloger.

 9. Hej Poul

  Velkommen til! Jeg forstår ikke helt hvad du mener med: “Jeg tilslutter mig kommentarerne om, at et Link ikke bare er et Link, men et Link + en PageRank. ” ?

  🙂

 10. @rune: Ok, øv, så er det ikke så interessant for os. Linkkataloger giver ikke noget ordentligt værdi, og vi er på stort set alle kendte danske kataloger.

 11. Jesper@: Der er masser af gode linkkataloger, som kan booste dine placeringer godt op (der findes også en masse værdiløse). Hvis du mener, at i er på alle de gode, er det selvfølgelig helt fint, at du ikke ønsker at deltage 🙂 Jeg har desuden et linknetværk, som jeg bruger til professionel linkbuilding, men det ønsker jeg ikke at bruge i denne konkurrence 😉

  Paw@: Du skal være velkommen, men regn ikke med at jeg vil optimere ordet SEO, hvis du vinder. Hvad med sökmotoroptimering 😉

 12. Mangler du en flot hjemmeside? Vi har skabeloner i både flash og html. Besøg vores website og find ud af hvor billigt du kan få en flot hjemmeside.

 13. Nikolaj@: Godt at høre, at du er tilfreds med konkurrencen og de forskellige guides.

  Anders@: Prøver du at sælge hjemmesider her, eller skal jeg opfatte din kommentar som en tilmelding til konkurrencen om linkbuilding??

 14. Sign me up!!

  Jeg kan heller ikke findes på google (Endnu)

  Den stolte ejer af hilstroms, som producerer og sælger håndlavede og fede kvalitets smykker!

  Søgeord:Smykker

 15. Hej Alle!

  I er selvfølgelig meget velkommen til at deltage, og i er nu tilføjet på min deltagerliste.

  Mikkel@ tak for dine pæne ord. Det er ikke sidste gang vi holder sådan en konkurrence 🙂

 16. Jeg deltager meget gerne. Mit seriøse fritidsprojekt webanalytiker.dk som er et informationssite om webanalyse fortjener helt sikkert at komme længere frem i verden (dvs på søgemaskiner).

  Vigtige søgeord er ord som “Webstatistik”, “Google Analytics”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *