Selvom vi ikke kom helt op på 100 tilmeldte, har jeg hermed lukket linkbuildingkonkurrencen. Jeg skal til at finde en vinder, og du kan i de næste 5 minutter følge lodtrækningen via dette live blogindlæg, hvor jeg publicerer mit indlæg løbende.

Lad os komme igang med lodtrækningen
Jeg har skrevet alle tilmeldte ind i et excelark, og foran mig har jeg 10 små stykker papir med hvert sit tal fra 0 til 9. Planen er så, at jeg vil trække et stykke papir af to omgange, og det nummer jeg kan sammensætte af de til tal, er vindernummeret. Altså, trækker jeg tallet 4 første gang, og tallet 5 den anden gang, er vindertallet nummer 45. (og bare rolig, jeg lægger naturligvis det første stykke papir tilbage i bunken, inden jeg trækker papir nummer 2)

Jeg trækker nu papir nummer 1, og tallet er: 1

Papiret er nu lagt tilbage i bunken, og jeg flytter lidt rundt på papirstykkerne med lukkede øjne. Det skal jo gå rigtigt til 🙂

Jeg trækker nu papir nummer 2, og tallet er: 7

Vindertallet er altså: 17

Der er fundet en vinder!! På min liste er nummer 17: Blomstenogkrukken.dk, som gerne vil findes på søgeordet stauder. De ligger pt. nr. 21 på google når der søges på stauder, og mon ikke et par timer af min tid, kan sparke dem ind på side 1 😉 Ifølge Googles Keyword Tool er der gennemsnitligt 3600 søgninger på “stauder” om måneden.

Stort tillykke til Blomstenogkrukken.dk og tak til alle der har deltaget i konkurrencen om søgemaskineoptimering. Jeg vil om nogle måneder komme med et opdateringsindlæg, der vil dokumentere om Blomstenogkrukken.dk har fået nogle resultater ud af min hjælp.