Sjove placeringer

Ideen med søgemaskineoptimering er jo ofte, at man forbedrer en hjemmesides placering i søgemaskinernes index på bestemte søgeord og fraser. Nogle gange sker det dog at en hjemmeside får utilsigtede topplaceringer på søgefraser der i virkeligheden ikke har en pind med siden at gøre. Det kan selvfølgelig være generende for nogen, men mest af alt er det bare sjovt. Denne hjemmeside om søgemaskineoptimering og markedsføring på Internettet, ligger eksempelvis øverst på Googlesøgningen “Hjemmeside om gummistøvler” 🙂

1) dårlige antikke møbler – nr. 1 på Google

Hmmm, her finder du skam ingen dårlige antikke møbler – prøv evt. på den Dba.dk 😉

2) hjemmeside om gummistøvler – nr. 2 på Google

Jeg brugte frasen da jeg skrev et indlæg om gode relevante links, og andet skriveri om gummistøvler finder du ikke her.

3) børnetøj samarbejdspartner – nr. 1 på Google

Jeg ved desværre ikke så meget om børnetøl, så hvis du mangler en til at designe en børnetøjskollektion, ved du hvem du ikke skal ringe til.

4) hulemand nr. 10 på Google

Mit indlæg om semantik vs. links drejede sig om Anders Fogh Rasmussens topplacering på googlesøgningen hulemand. Det smittede lidt af, og idag har jeg en beskeden placering på side 1 på samme ord.

5) dårlige ting ved internettet – nr. 7 på Google

Der kan sikkert findes mange dårlige ting ved Internettet, men her finder du kun noget af det bedste – nemlig søgemaskineoptimering! 😉

6) dårlig omtale – nr. 6 på Google

Spies sagde at dårlig omtale er bedre end ingen omtale, men alt er jo som bekendt relativt.

Dette indlæg er på ingen måder originalt, for der har været et par stykker før mig med samme type indlæg. Det er hamrende lige meget, og det er vildt sjovt alligevel, og hvis du også mener det er lidt underholdende synes jeg da du skal gå din egen statistik igennem, og se hvilke sjove søgefraser du ranker godt på.
Du kan læse et par lignede indlæg her: Mikkel Demib og Thomas Rosenstand

2 thoughts on “Sjove placeringer

  1. Hej Karsten

    Ja, det tror jeg gerne. Nu har jeg i de sidste par dage ryddet op på bloggen, og flere af mine indlæg bør få bedre placeringer end de havde før.

    Du fremhæver at du ranker godt på selvbedrag – glem ikke selverkendelse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *